Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентите на Република Исланд и Кралството Норвешка

 

Претседател:  Марјанчо Николов
Членови: 1. Зоран Илиоски
2. Јасминка Дамческа
3. Нада Ципушева
4. Весна Пемова
5. Ејуп Рустеми
6.  Горан Милевски