Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија

 

претседател:  РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
членови:  1.  
2. САШКО АТАНАСОВ
3. МАЈА МОРАЧАНИН 
4. ЕЛИЗАБЕТА КАНЧЕСКА-МИЛЕВСКА
5. НЕВЕНКА СТАМЕНКОВСКА
6. ТРАЈКО ВЕЉАНОСКИ
7. ФАДИЛ ЗЕНДЕЛИ