Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со парламентите на балтичките земји Република Естонија, Република Латвија и Република Литванија

 

претседател:  ЈУЛИАНА НИКОЛОВА
членови: 1. КОСТАДИН АЦЕВСКИ
2. ДИМЕ ВЕЛКОВСКИ
3. AГИМ ШАЌИРИ
4. ПАВЛИНЧЕ ЧЕСТОЈНОВА
5. НОЛА ИСМАЈЛОСКА-СТАРОВА
6. ИВАН ИВАНОВ 
7. СУРИЈА РАШИДИ