Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора

 

Претседател: ЛИЛЈАНА КУЗМАНОВСКА
Членови: 1. АГИМ МУРТЕЗАНОВ
2. БЛАГОЈЧЕ ТРПЕВСКИ
3. ИВАНА ТУФЕГЏИЌ
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
5. ВАНКОВЕР МАНЧЕВ
6. ЉУБЕН АРНАУДОВ
7. РЕЏЕП МЕМЕДИ