Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска

 

Претседател:  ГОРАН МИЛЕВСКИ 
Членови: 1. ИВАНА ТУФЕГЏИЌ
2. МЕРИ ЛАЗАРОВА
3. AГИМ ШАЌИРИ
4. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА 
5. КРСТО ЈОВАНОВСКИ
6. ИВАН СТОИЛКОВИЌ 
7. ТЕУТА БИЉАЛИ