Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска

 

Претседател: АНТОНИЈО МИЛОШОСКИ
Членови: 1. ЏЕВАТ АДЕМИ 
2. ДАЛИБОР БОГДАНОВСКИ
3. ИРЕНА СТЕФОСКА
4. МИРСАДА ЕМИНИ-АСАНИ
5. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
6. ВАСИЛ ПИШЕВ
7. МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ