Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија

 

Претседател:  ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ
Членови: 1. КОСТАДИН КОСТАДИНОВ
2. ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
3. ЈАГОДА ШАХПАСКА
4. ШПРЕСА ХАДРИ 
5. ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ
6. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
7. РЕЏЕП МЕМЕДИ