Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Државата Израел

 

Претседател: НИКОЛА ПОПОСКИ 
Членови: 1. КЕТИ СМИЛЕСКА
2. САШКО АТАНАСОВ
3. ТАТЈАНА ПРЕНТОВИЌ
4. ШПРЕСА ХАДРИ 
5. ВЕСЕЛ МЕМЕДИ
6. ДИМИТАР СТЕВАНАНЏИЈА
7. ЗОРАН ИЛИОСКИ