Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург

 

Претседател: БЛАГИЦА ЛАСОВСКА
Членови: 1. ГОРАН МИЛЕВСКИ 
2. САШКО АТАНАСОВ
3. 
4. РЕЏАИЉ ИСМАИЛИ
5. ЧЕДОМИР САЗДОВСКИ
6. АМДИ БАЈРАМ
7. МЕРАЛ УЗЕИРИ-ФЕРАТИ