Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска

 

Претседател: АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ
Членови: 1. КОСТАДИН КОСТАДИНОВ
2. ТАЊА КОВАЧЕВ

3. ШПРЕСА ХАДРИ
4. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
5. ЕМИЛ ДИМИТРИЕВ
6. АНЕ ЛАШКОСКА
7. РЕЏЕП МЕМЕДИ