Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската федерација

 

Претседател: АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ
Членови: 1. ТАТИЈАНА ЛАЛЧЕВСКА
2. ЖАКЛИНА ЛАЗАРЕВСКА

3. ЏЕВАТ АДЕМИ 
4. ИВАН СТОИЛКОВИЌ
5. ЉУПЧО ДИМОВСКИ
6. ПАВЛИНЧЕ ЧЕСТОЈНОВА
7. ТРАЈЧО ДИМКОВ