Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на САД

 

претседател: АРТАН ГРУБИ
членови: 1. ГОРАН МИСОВСКИ
2. ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ
3. АЛЕКСАНДАР КИРАЦОВСКИ
4. ВЛАДИМИР ЃОРЧЕВ
5. НИКОЛА ПОПОСКИ 
6. ИЛИЈА ДИМОВСКИ
7. АФРИМ ГАШИ