Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Словачката Република

 

претседател: СОЊА МИРАКОВСКА
членови: 1. АНЕТА СИМЕСКА-ДИМОСКА
2. РИСТЕ ТАШЕВ
3. ПАНЧЕ ИВАНОВ 
4. АРТАН ГРУБИ
5. САШО ВАСИЛЕВСКИ
6. ЗОРАН ИЛИОСКИ
7. ВАСИЛ ПИШЕВ