Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија

 

претседател: НАДА ЦИПУШЕВА
членови: 1. ФРОСИНА ТАШЕВСКА-РЕМЕНСКИ
2. ЛИЛЈАНА ПОПОВСКА
3. ДАЛИБОР БОГДАНОВСКИ
4. ШПРЕСА ХАДРИ 
5. СЛАЃАНА МИТОВСКА
6. ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА
7. НЕЏБЕДИН КАРЕМАНИ