Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина

 

претседател:  Зеќир Рамчиловиќ
членови:  1. Дафина Стојаноска
2. Лидија Петкоска
3. 
4. Мартин Костовски
5. Бастри Бајрами
6. Арта Билали-Зендели
7. Скендер Реџепи
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.