Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Холандија

 

претседател:  Арта Билали-Зендели
членови:  1. Петар Ристески
2. Игор Јанушев
3. Дафина Стојаноска
4. Маја Морачанин
5. Даниела Николова
6. Кастриот Реџепи 
7. Хусни Исмаили
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.