Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска

 

претседателка:  Благица Ласовска
членови:  1. Синиша Стојаноски
2. Ѓорѓија Сајкоски
3. Миле Талевски
4. Фаница Николоска
5. Соња Михаиловска
6. Вјолца Адеми
7. Скендер Реџепи
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.