Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија

 

претседател:  Иван Стоилковиќ
членови:  1. Бране Петрушевски
2. Зоранчо Јованчев
3. Лазе Таневски
4. Илија Николовски
5. Мирослав Јовановиќ
6. Мерита Колчи-Коџаџику
7. Абдула Салиу
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.