Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

GJORGJI OROVÇANEC

 

 

 

 

Anëtar i VMRO-PP. U lind në 1951 në Prilep, RM, maqedonas. Doktor i shkencave mjekësore. Docent i Fakultetit të Mjekësisë. Ka qenë drejtor i O.R.L. Klinikave dhe ministër i Shëndetësisë. E njeh mirë gjuhën angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: