Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

LUPÇO BALLKOVSKI

 

 

 

 

Kryetar i VMRO-PP. U lind në 1966 në Strugë RM-së. Maqedonas. Ka kryer Fakultetin e Arkitekturës. Punoi në Ministrinë e Urbanizmit dhe Ndërtimtarisë. Ishte ministër i Transportit dhe Lidhjeve. Shërbehet me gjuhën ruse dhe angleze. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: