Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NIKOLLA B. KAMÇEV

 

 

 


Anëtar i LSDM-së. U lind në 1940 në Gjevgjeli, RM. Maqedonas. Magjistër i shkencave të mjekësisë. Punoi në OSHP Shtëpia shëndetësore, Radovish si mjek. Pastaj 4 vjet si specialist, kurse nga viti 1978 gjinekolog–akusher. Shërbehet me gjuhën ruse dhe frënge. Jeton në Radovish.

 
a

Na ndiqni në: