Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

 

 

 

 

 

 

IVAN IVANOV

 

Anëtar i VMRO-DMPNE-së. I lindur me 11.8.1971 ne Shtip. Maqedonas. Inxhinier i diplomuar i mekanikës, Fakulteti i Mekanikës, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi", Shkup. 

Aktivitetet në Kuvend: 

  • Komisioni për Mbrojtje dhe Siguri, anëtar
  • Komisioni për Mbikëqyrje të Punës së Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim dhe të Agjencisë për Zbulim, anëtar
  • Komisioni Juridik-Ligjvënës, zëvendësanëtar 
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me Parlamentin e Republikës se Shqipërisë, anëtar
  • Grupi parlamentar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë për bashkëpunim me parlamentet e vendeve baltike Republika e Estonisë, Republika e Letonisë dhe Republika e Lituanisë, anëtar


E-posta:i.ivanov@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në: