Njoftime

E enjte, 4 shtator 2014, ora 12:00, Salla 1 

SEANCA NR. 14 E KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË 

Propozim i rendit të ditës: 

1. Propozim i plotësuar për ndryshimin dhe plotësimin e Buxhetit të Republikës së Maqedonisë për vitin 2014;  

2. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim fillor, me procedurë të shkurtuar; 

3. Propozim-ligj për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për arsim të mesëm, me procedurë të shkurtuar. 

 
a

Na ndiqni në: