Kumtime

E premte, 23 shkurt 2018

Vendosja e luleve të freskëta 

Me rastin e shënimit të 14-vjetorit të vdekjes tragjike të ish Presidentit të Republikës së Maqedonisë, Boris Trajkovski, Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, në përbërje: z. Ilija Nikollovski, z. Pavle Bogoevski, z. Dalibor Bogdanovski, z. Dragan Danev dhe z. Goran Manojllovski, më 26 shkurt 2018, (e hënë) në orën 11:00, do të vendos kurorë lulesh të freskëta në Shëtitoren e Kolosëve, në Varrezat e Butelit.

 
a

Na ndiqni në: