Kumtime

E mërkurë, 7 gusht 2019

Vendosja e luleve të freskëta

Me rastin e shënimit të 18 vjetorit të vdekjes tragjike të dhjetë rezervistëve nga Prilepi, më 8 gusht 2019 (e enjte), Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në përbërje: Keti Smilevska dhe Aneta simeska-Dimeska, do të vendosë lule të freskëta: 

  • Ora 09:30 - para lokalitetit Karpallak; 
  • Ora 13:00 – para kompleksit Karpallak, në qendrën e Prilepit 
 
a

Na ndiqni në: