Partia Socialiste e Maqedonisë 

 

 

 

 

 

 

 

Vlladanka Aviroviq 

E lindur më 22.1.1954 në Shkup. Maqedonase. Ekonomiste e diplomuar, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup.

 

Aktivitetet në Kuvend:

  • Këshilli Buxhetor i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, anëtare

 

E-posta:v.avirovik@sobranie.mk

 

 

 

 

 

 

Lupço Dimovski  

Anëtar i PSM-së. I lindur më 9.4.1959 në Veles. Maqedonas. Ekonomist i diplomuar, Fakulteti ekonomik, Universiteti "Shën Cirili dhe Metodi. 

 

E-posta:l.dimovski@sobranie.mk

 

 

 

 

 

 

 

Stojan Milanov 

Anëtar i PSM-së. I lindur më 14.2.1948 në f. Topolloviq. Maqedonas. I diplomuar në FMN - Biologji. 

 

E-posta:S.Milanov@sobranie.mk

Click