Kumtime

E enjte, 19 nëntor 2020

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR „22 NËNTORI“

Më 22 nëntor 2020 (e diel), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në orën 12:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror "22 Nëntori" do ta ndajë çmimin shtetëror "22 Nëntori" për vitin 2020 për mirënjohjen e njerëzve nga jeta politike, kulturore dhe shoqërore në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të cilët kanë kontribuar në avancimin e bashkëjetesës ndërnjerëzore dhe mirëkuptimit të ndërsjellë ndërmjet pjesëtarëve të bashkësive, kulturave dhe feve të ndryshme në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

më shumë...

E premte, 13 nëntor 2020

VENDOSJA E KURORAVE ME LULE TË FRESKËTA ME RASTIN E 13 NËNTORIT

Me rastin e 13 Nëntorit - Ditës së Çlirimit të Qytetit të Shkupit, Delegacioni i Kuvendit i përbërë nga: Snezhana Kaleska-Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimova, më 13 nëntor 2020 (e premte), do të vendosë kurora me lule të freskëta:

më shumë...

E mërkurë, 11 nëntor 2020

Debat mbikëqyrës për përcaktimin e arsyeve dhe zbatimi i ligjeve në procedurën për sjelljen në falimentim të Bankës Eurostandard

Komisioni për Financim dhe Buxhet, në Mbledhjen e 5-të, më 13 nëntor 2020 (e premte), në orën 13:00, në Sallën "Boris Trajkovski", do të mbajë debat mbikëqyrës me temë: "Përcaktimi i arsyeve dhe zbatimi i ligjeve në procedurën për sjelljen në falimentim të Bankës Eurostandard SHA Shkup".

më shumë...

E hënë, 26 tetor 2020

Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit në Konferencën për Zbatimin e Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut

Kryetari i Komisionit të Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit, Halil Snopçe, dhe pesë anëtarë të Komisionit, më 27 tetor 2020, nga ora 10:00 deri në orën 13:00, do të marrin pjesë në Ueb Konferencën Parlamentare për Zbatimin e Standardeve të Konventës Evropiane për të Drejtat e Njeriut: Roli kryesor për parlamentet nacionale.

më shumë...

E enjte, 22 tetor 2020

VENDOSJA E KURORËS ME LULE TË FRESKËTA

Me rastin e 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, më 23 tetor 2020 (e premte), delegacionet e Kuvendit do të vendosin kurora me lule të freskëta:

më shumë...

E hënë, 19 tetor 2020

Debat publik për Propozim-ligjin për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi

Në organizimin e Komisionit për Çështje Evropiane dhe Komisionit për Mundësi të Barabarta të Femrave dhe Meshkujve, më 20 tetor 2020 (e martë), nga ora 11:00 deri në orën 15:00, në Klubin e Deputetëve, do të mbahet debat publik me temë: Propozim-ligji për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi - leximi II.

më shumë...

E premte, 9 tetor 2020

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA ME RASTIN E FESTËS SHTETËRORE 11 TETORI

Me rastin e festës shtetërore 11 Tetori - Dita e Kryengritjes Popullore, më 11 tetor 2020 (e diel), delegacionet e Kuvendit do të vendosin lule të freskëta në Shkup, Prilep dhe Kumanovë:

më shumë...

E premte, 4 shtator 2020

VENDOSJA E KUROREVE ME LULE TË FRESKËTA

Me rastin e shënimit të 29-vjetorit të pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, delegacioni i Kuvendit, i përbërë nga deputetet Snezhana Kaleska-Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimovska, më 8 shtator 2020, në orën 08:00, do të vendosë kurora me lule të freskëta në vendpushimin e përjetshëm të ish-presidentëve Kiro Gligorov dhe Boris Trajkovski në varrezat e Butelit. Delegacioni, gjithashtu, do të marrë pjesë edhe në shënimin e 8 Shtatorit - Ditës së Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, në vendin para Qeverisë, me fillim në orën 09:55.

më shumë...

E premte, 4 shtator 2020

NDARJA E ÇMIMIT SHTETËROR “8 SHTATORI”

Më 8 shtator 2020 (e martë), në Sallën e Kristaltë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në orën 11:00, Këshilli për Ndarjen e Çmimit Shtetëror "8 Shtatori" do të dorëzojë një çmim për vepër jetësore dhe katër çmime për arritjet në fushën e sportit në vitin 2020, të cilat u jepen sportistëve, trajnerëve dhe punëtorëve të sportit.

më shumë...

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.