Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

Претседател на Собранието на Република Македонија

Фотогалерија

 
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, на Европската конференција на претседатели на парламенти во Стразбур, на тема: „Миграциите и бегалската криза во Европа – улогата и одговорностите на парламентите“, 15 септември 2016 година повеќе
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со претседателот на Парламентот на Република Грција, г. Николаос Вуцис, 15 септември 2016 година повеќе
Oбраќањето на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, на традиционалниот свечен прием по повод 8 Септември – Денот на независноста на Република Македонија, 7 септември 2016 година  повеќе
Средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со новоименуваниот амбасадор на Италијанската Република, Н.Е. Карло Ромео, 6 септември 2016 година повеќе
Билатерални средби на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски за време на Парламентарниот состанок на земји од Централно-Источна Европа, 31 август 2016 година, повеќе
Коментар на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски за време Парламентарниот состанок на земји од Централно-Источна Европа, 31 август 2016 година, повеќе
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски на Парламентарниот состанок на земји од Централно-Источна Европа, 31 август 2016 година, повеќе
Проштална средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски со амбасадорот на Народна Република Кина, Н.Е. Вен Џеншун, 25 aвгуст 2016 година.
Обраќање на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски по повод 2 Август - Илинден, Ден на Републиката, 2 август 2016 година, повеќе
Проштална средба на претседателот на Собранието на Република Македонија, г. Трајко Вељаноски, со евроамбасадорот, г. Аиво Орав, 26 јули 2016 година повеќе
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 15
  •                 

Архива