Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E enjte, 31 dhjetor 2015 

FJALIMI I VITIT TË RI I KRYETARIT VELJANOSKI PARA SHËRBIMIT TË KUVENDIT 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Trajko Veljanoski, tradicionalisht mbajti fjalim para të punësuarve në shërbimin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë që t'ua urojë festat e fundvitit dhe t'u dëshirojë një vit të mbarë me plot gëzim dhe shëndet. 

Kryetari Veljanoski iu falënderua shërbimit të tij për punën e suksesshme në vitin që mbaron dhe e theksoi rolin e tij të rëndësishëm në punën e Kuvendit. 

Në ditën e fundit të këtij viti, kryetari Veljanoski edhe njëherë dëshiroi Vit të ri të gëzuar dhe të bereqetshëm. 

 
a

Na ndiqni në: