Kontaktet

PERSONAT E KONTAKTIT


Oficer për mbrojtjen e të dhënave personale

 • Jasmina Tërpkova-Qurapova - Bashkëpunëtor i lartë për mbështetje të punës së Këshillit Nacional për Eurointegrime
  tel: 02/3 11 22 55, lokali 289; 
  E-posta: J.Trpkova@sobranie.mk

Zëvendësoficer për mbrojtjen e të dhënave personale 

 • Cele Najdeski - Këshilltar për mbështetje të punës së Këshillit Nacional për Eurointegrime
  tel: 02/3 11 22 55, lokali 289; 
  E-posta: C.Najdeski@sobranie.mk

Personi i kontaktit për komunikim me qytetarët që kanë lloj dhe shkallë të caktuar të aftësisë së kufizuar

 • Elena Davçeva - këshilltare në Komisionin për Kulturë 
  tel: 02/3 11 22 55, lokali 195; 
  E-posta: e.davceva@sobranie.mk 
 
Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.