Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E Enjte, 31 gusht, 2017 

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME MINISTRIN E PUNËVE TË JASHTME TË REPUBLIKËS SË GREQISË NIKOS KOXIAS

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot pati takim pune me z. Nikos Koxias,  ministër i punëve të jashtme të Republikës së Greqisë në kuadër të vizitës së tij zyrtare të Republikës së Maqedonisë. Në takim morën pjesë deputetët Irena Stefoska dhe Afrim Gashi.

më shumë...

E enjte, 31 gusht 2017

Takim i Kryetarit të Kuvendit z.Talat Xhaferi me eurodeputetët Vajgëll, Kukan dhe Flekenshtajn

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot ka realizuar takim me eurodeputetët z. Ivo Vajgëll, Knut Flekenshtajn dhe Eduard Kukan, ndërsa në takim kanë marrë pjesë dhe përfaqësues të Parlamentit Europian dhe nga Komisioni Europian.

më shumë...

E premte, 18 gusht 2017

Përgjigjja e Kryetarit Xhaferi ndaj letrës së Kryetarit të Qeverisë, z. Zaev në lidhje me progresin dhe implementimin e planit 3-6-9

I nderuar Kryetar,
Pranoni falënderimin tim personal dhe falënderimin e deputetëve të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, organit përfaqësues të qytetarëve dhe bartës i pushtetit legjislativ të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, për urimet e sinqerta për punën në 100 ditët e para të Kuvendit.

më shumë...

E martë, 8 gusht 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me Kryetarin e Kuvendit Popullor të Republikës së Bulgarisë, z. Dimitar Gllavçev

Kryetari Xhaferi theksoi se ka ardhur momenti për fillimin e faqes së re në marrëdhëniet ndërmjet të dyja vendeve me ç'rast iu falënderua për mbështetjen që Republika e Bulgarisë ia dha Republikës së Maqedonisë dhe për aspiratat e saj për anëtarësim në NATO dhe në BE. 

më shumë...

E martë, 1 gusht 2017

TAKIMI I KRYETARIT XHAFERI ME DELEGACIONIN NGA REPUBLIKA E BULGARISË TË UDHËHEQUR NGA KRYEMINISTRI BOJKO BORISOV 

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me Delegacionin e Republikës së Bulgarisë të udhëhequr nga kryeministri Bojko Borisov, i cili qëndron në vizitë dyditore në Republikën e Maqedonisë.

më shumë...

E martë, 25 korrik 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Azerbajxhanit, z. Bagirov

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadorin e jashtëzakonshëm dhe të autorizuar të Republikës së Azerbajxhanit në Republikën e Maqedonisë, z. Faik Bagirov. 

më shumë...

E enjte, 20 korrik 2017 

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Finlandës Ikonen 

Kryetari Xhaferi shprehu falënderim për mbështetjen e vazhdueshme të Republikës së Finlandës ndaj Republikës së Maqedonisë në planin e eurointegrimeve dhe theksoi se interes i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë është të intensifikohet bashkëpunimi parlamentar bilateral dhe me atë qëllim së shpejti, si edhe në të gjitha mandatet e deritanishme parlamentare, do të formohet Grup parlamentar për bashkëpunim me Parlamentin e Finlandës.  

më shumë...

E mërkurë, 19 korrik 2017

Takimi i Kryetarit Talat Xhaferi me z. Taxhan Ildem, ndihmës sekretarin e përgjithshëm të NATO-s për diplomaci publike 

Kryetari i Kuvendit në fillim të takimit shprehu falënderim të madh për mbështetjen e dhënë nga Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, z. Stolltenberg për zgjedhjen e Qeverisë së re dhe shumicës së re parlamentare si dhe në lidhje me proceset reformuese në shoqërinë dhe në planin e integrimit të përshpejtuar të shtetit në NATO.  

më shumë...

E mërkurë, 19 korrik 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin Ramesh

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot e pranoi në vizitë lamtumirëse ambasadorin e Republikës së Çekisë në Republikën e Maqedonisë, z. Mirosllav Ramesh, i cili i shprehu urim personal dhe përgëzime nga kryetaret e Dhomës së Poshtme të Parlamentit dhe Senatit të Republikës së Çekisë për zgjedhjen në funksionin Kryetar i Parlamentit.  

më shumë...

E enjte, 13 korrik 2017 

Takim i Kryetarit Xhaferi me përfaqësuesin e UNICEF në Maqedoni, z. Benxhamin Perks

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi realizoi takim me përfaqësuesin e sapoemëruar të UNICEF në Republikën e Maqedonisë, z. Benxhamin Perks. Në fillim të takimit Kryetari Xhaferi i dëshiroi mirëseardhje, punë të suksesshme dhe të frytshme gjatë kohës së mandatit të tij. 

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 33
  • 34
  • 35
  • ...
  • 38
  •