Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE

E hënë, 3 korrik 2017

Kryetari Xhaferi u takua me z. Vujanoviq, z. Pazhin dhe z. Zenka 

Vizita e parë e Kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi në Mal të Zi u vlerësua si konfirmim i marrëdhënieve të shkëlqyeshme bilaterale ndërmjet të dyja shteteve të cilat kultivohen në vazhdimësi. Duke theksuar stabilitetin politik si kusht për zhvillimin ekonomik, të dy bashkëbiseduesit u pajtuan se këmbimi ekonomik ka potencial shumë më të madh se vëllimi ekzistues dhe shprehën pritje se në periudhën që vijon do të kemi bashkëpunim ekonomik më intensiv i cili do të ketë ndikim pozitiv në aktivitetin e plotë ekonomik në të dyja shtetet. U shpreh gatishmëri për bashkëpunim në projekte të përbashkëta infrastrukturore dhe energjetike, si dhe bashkëpunim në sferën e turizmit. 

më shumë...

E hënë, 3 korrik 2017

Delegacioni parlamentar i udhëhequr nga Kryetari Xhaferi për vizitë zyrtare në Malin e Zi

Me ftesë të Kryetarit të Kuvendit të Malit të Zi, Z. Ivan Brajoviq, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Z. Talat Xhaferi e udhëheq delegacionin parlamentar të përbërë nga deputetët Z. Maksim Dimitrievski dhe Z. Xhevat Ademi. 

më shumë...

E premte, 30 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadorin e Rumanisë, SH.T. Viorel Stanilla 

Në takimin e sotëm me ambasadorin e Rumanisë, SH.T. Viorel Stanilla, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, e përshëndeti mbështetjen e deritanishme që Rumania ia jep Republikës së Maqedonisë për integrimet euroatlantike dhe shpreson se ky proces i integrimit në BE do të marrë një dimension të ri dhe të fuqishëm në periudhën e ardhshme. 

më shumë...

E enjte, 29 qershor 2017 

Takimi i Kryetarit Xhaferi me shefin e Zyrës për lidhje të Republikës së Greqisë në Shkup, ambasadori z.  Dimitris Janakakis  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me shefin e Zyrës për lidhje të Republikës së Greqisë në Shkup, ambasadori z. Dimitris Janakakis.

Kryetari Talat Xhaferi i dëshiroi mirëseardhje ambasadorit të Republikës së Greqisë dhe shprehu kënaqësi për sinjalet dhe shenjat e mira për thellimin e bashkëpunimit ndërmjet shteteve pas vizitës së paradokohshme të ministrit të Punëve të Jashtme, z. Dimitrov në Athinë.  

më shumë...

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, realizoi takim me drejtoreshën e Drejtorisë për Zgjerim, kompetente për Ballkanin Perëndimor të Komisionit Evropian, znj. Genoveva Ruiz Kallavera.

më shumë...

E premte, 27 qershor 2017 

Takimi i Kryetarit të Kuvendit Talat Xhaferi me ambasadorin e Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Spanjës në Republikën e Maqedonisë z. Ramona Baroa Karanza.

më shumë...

E martë, 27 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadoren e sapoemëruar të Japonisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Keiho Haneda.

më shumë...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIM I KRYETARIT XHAFERI ME MINISTRIN E PUNËVE TË JASHTME TË MBRETËRISË SË NORVEGJISË, Z. BORGE BRENDE

Sot, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Z. Talat Xhaferi realizoi një takim me Ministrin e Punëve të Jashtme të Mbretërisë së Norvegjisë, Z. Borge Brende, i cili qëndron në takim njëditor në Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E premte, 23 qershor 2017 

TAKIMI I KRYETARIT XHAFERI ME AMBASADORIN E POLONISË MULTANOVSKI  

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi sot realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Polonisë në Republikën e Maqedonisë, z.  Jecek Multanovski.  Ai ia uroi zgjedhjen kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe i përcolli vërejtje pozitive për ngjarjet e fundit në Republikën e Maqedonisë. 

më shumë...

E mërkurë, 21 qershor 2017

Takimi i Kryetarit Xhaferi me ambasadoren gjermane, Althauzer

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Talat Xhaferi, sot u takua me ambasadoren e Republikës Federative të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Kristine Althauzer. Duke i dërguar urime Kryetarit Xhaferi për zgjedhjen e tij, ambasadorja theksoi se para përbërjes së re të Kuvendit qëndrojnë shumë detyra të rëndësishme dhe se funksioni Kryetar i Kuvendit ka rol të rëndësishëm. 

më shumë...

  • 1
  • ...
  • 32
  • 33
  • 34
  • ...
  • 36
  •