Соопштенија

Петок, 10 ноември 2017 година

Положување венци свежо цвеќе 

По повод 13 Ноември - Денот на ослободување на Град Скопје, делегација на Собранието на Република Македонија во состав: г. Илија Николовски, г. Диме Велковски, г-ѓа Ирена Стефоска, г. Драган Данев и г-ѓа Владанка Авировиќ на 13 ноември 2017 година (понеделник), ќе положи венец свежо цвеќе на: 


11.00 часот - Партизански гробишта во Бутел;

11.30 часот - Алејата на заслужните граѓани, на гробот на генерал Михајло Апостолски во Бутел;

12.30 часот - Споменикот „Ослободители на Скопје“ -  пред Владата на Република Македонија.