Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Документи

05.03.2008
Правилник за организација и делокруг на работата на Клубот на пратенички
документ

05.03.2008
Програма за работа на Клубот на пратенички за 2008 година
документ

05.03.2008
ЧЕТИРИГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за работата на женскиот пратенички клуб 
документ

05.03.2008
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА КЛУБОТ НА ЖЕНИ-ПРАТЕНИЧКИ декември 2006 - декември 2007  
документ