Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


E premte, 30 korrik 2010

KRYETARI T. VELANOVKSI DO TË VENDOS KURORË ME LULE TË FRESKËTA

Delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, i udhëhequr nga z. Trajko Veljanovski, kryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë dhe anëtarët z. Jani Makraduli, nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, znj. Natasha Janevska, deputete e VMRO-DPMNE-së dhe znj.Zumrete Jakupi, deputete e BDI-së, me rastin e 2 Gushtit-Ditës së Republikës, të hënën në ora 10,00, në sheshin ‘’Maqedonia'' do të vendos kurorë me lule të freskëta në përmendoren e Metodija Andonov Çento, kryetari i parë i Presidiumit të KAÇKM-së.

 

 
a

Na ndiqni në: