Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


E enjte, 26 gusht 2010

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKËTA NË PËRMENDOREN E NËNËS TEREZË

Me rastin e shënimit të 100 vjetorit të lindjes sl Nënës Terezë- Gonxhe Bojaxhiut, delegacioni i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë të udhëhequr nga kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Trajko Veljanoski, sot vendosi lule të freskëta në përmendoren e Nënës Terezë. Në përbërje të delegacionit ishin edhe nënkryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, z. Rafiz Aliti dhe deputeti Vasko Shutarov.

 
a

Na ndiqni në: