Kumtime

E enjte, 6 shkurt 2020

Debat publik me temë: Shpallja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut mik i revistës "Ballë për ballë"

Komisioni i Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, në Mbledhjen e 15-të, më 7 shkurt 2020, në orën 10:00, në Sallën "Boris Trajkovski" do të mbajë debat publik me temë: Shpallja e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut mik i revistës "Ballë për ballë".

PROGRAMI

Ora 10:00 - 10:30 – Fjalime përshëndetëse

  • Fadil Zendeli, kryetar i Komisionit të Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Qytetarit;
  • Samka Ibraimoski, deputet;
  • Maja Ravanska, redaktore e revistës “Ballë për ballë”;

Ora 10:30 – 11:00  Diskutim dhe konkluzione

Fletëparaqitja për prezencë në e-postë:panketnak@sobranie.mk

 
a

Na ndiqni në: