Kumtime

E martë, 5 nëntor 2019

Debat publik për Propozim-ndryshimet ligjore për futjen e prindërisë së përbashkët pas divorcit

Komisioni për Punë dhe Politikë Sociale i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë debat publik më 6.11.2019 (e mërkurë), me fillim në orën 11:30, në Sallën "Boris Trajkovski" në ndërtesën e Kuvendit, me temën: “Propozim-ndryshimet ligjore për futjen e prindërisë së përbashkët pas divorcit".

Përveç anëtarëve dhe zëvendësanëtarëve të Komisionit, në debatin publik janë ftuar të gjithë deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut: Milla Carovska, ministre e Punës dhe Politikës Sociale të Republikës së Maqedonisë së Veriut; Avokati i Popullit; Enti i Shëndetit Mendor; Instituti Alternativa, Këshilli Nacional për Barazinë Gjinore; Shoqata e Avokatëve; Gjykatat (seksioni familjar); Këshilli i Evropës; NDI; Qendrat për Punë Sociale; Enti për Veprimtari Sociale; si dhe të gjitha institucionet e tjera që janë të interesuara në këtë fushë. 

 
a

Na ndiqni në: