Kumtime

E premte, 8 nëntor 2019

VENDOSJA E KURORËVE TË LULEVE TË FRESKËTA ME RASTIN E 13 NËNTORIT

Me rastin e 13 Nëntorit - Ditës së Çlirimit të Qytetit të Shkupit, Delegacioni i Kuvendit i kryesuar nga nënkryetari Goran Misovski, i përbërë nga: Ilija Nikollovski dhe Zhaklina Peshevska, do të vendos kurora me lule të freskëta më 13 nëntor 2019 (e mërkurë):

  • Ora 11:00 – Përmendorja e çliruesve të Shkupit, në Varrezat Partizane në Butel;
  • Ora 11:30 – Shëtitorја e qytetarëve të nderuar, në varrin e gjeneral Mihajllo Apostollski në Butel;
  • Ora 12:30 – Përmendorja e çliruesve të Shkupit, vendi para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë
 
a

Na ndiqni në: