Kumtime

E mërkurë, 3 shkurt 2021

VENDOSJA E LULEVE TË FRESKA

Delegacioni i Kuvendit, të udhëhequr nga Goran Misovski, nënkryetar i Kuvendit, në përbërje të Snezana Kaleska-Vançeva dhe Velika Stojkova-Serafimovska, me rastin e 149 vjetorit të lindjes së Goce Dellçev, më 4 shkurt 2021, në оrën 09:30, do të vendosë lule të freskëta në varrin e Goce Dellçevit në kishën "Shën Spas". 

 
a

Na ndiqni në:

Ueb faqja e Kuvendi përdor biskotat (cookies).

Biskotat (cookies) përdoren për të përmirësuar përvojën Tuaj të përdoruesit.