Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

AGIM XHELILI

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind në 1958 në fsh. Përshefc, Kumuna e Tearcës. Shqiptar. Kreu Fakultetin e Mjekësisë dhe ka punuar si mjek i mjekësisë së përgjithshme në ordinancën personale OSH “Premedika”, fsh. Përshevc. Shërbehet me gjuhën frënge. Jeton në fsh. Përshevc, Komuna e Tetovës.

 
a

Na ndiqni në: