Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

HUSEINI HUSEINXHEVAT

 

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind në 1945 në Tetovë, RM-së. Shqiptar. Ka kryer arsimin  e lartë. Punëtor arsimor me përvojë 28 vjet. E flet mirë gjuhën frënge, shërbehet me anglishten, turqishten dhe serbishten, ndërsa mëson gjuhën arabe. Jeton në Tetovë.

 
a

Na ndiqni në: