Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

NAZMI BEQIRI

 

 

 

 

Anëtar i BDI-së. U lind më 1960 në fshatin Izvor – Kumanovë, R e Maqedonisë. Shqiptar. Ka kryer Fakultetin e Filozofisë, profesor i gjuhës dhe letërsisë shqipe. Pa përvojë pune. Jeton në Çerkez – Kumanovë.

 

 
a

Na ndiqni në: