Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

SELVIE SALIU

 

 

 

 

Anëtare e BDI-së. U lind në vitin 1970 në fsh. Vërben, Gostivar. Shqiptare. Pedagoge. E njeh mirë gjuhën maqedonase dhe turke. Jeton në Gostivar.

 
a

Na ndiqni në: