Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ANGELL DIMITROV

 

 


 

Anëtar i LSDM-së. U lind në 1960 në Sveti Nikollë. Maqedonas. Ka të kryer Fakultetin e Ekonomisë. Punoi si drejtor i financave në SHA “Moda” Sveti Nikollë dhe si drejtor ekzekutiv në të njëjtën ndërmarrje. E flet mirë gjuhën ruse, komunikon në gjermanisht, kurse mëson gjuhën angleze. Jeton në Sveti Nikollë.

 
a

Na ndiqni në: