Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

BORÇE PETKOVSKI

 

 

 

 

Anëtar i LSDM-së. U lind në 1966 në Manastir, RM, maqedonas. Me arsim të lartë dhe ka qenë i punësuar në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së ujërave si inspektor shtetëror për veterinari, ndërsa në funksion si deputet vjen nga vendi i punës u.d. drejtor i NP “Strezhevo” nga Manastiri.
E mëson gjuhën angleze. Gjatë 1994-1997 ka qenë sekretar i LSDM-KL Manastir, ndërsa prej 1997 deri më 31 tetor 2003 sekretar i Organizatës komunale të LSDM-së Manastir. Jeton në Manastir.

 
a

Na ndiqni në: