Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

CVETANKA GASHOSKA

 

 


 

Anëtare e LSDM-së. U lind në 1950 në Ohër, RM. Maqedonase. Ka arsim të lartë, doktoreshë e mjekësisë, 20 vjet punoi në shërbimin e përgjithshëm në  Qendrën mjekësore - Ohër dhe 7 vjet në ordinancë personale-private.  Komunikon me gjuhën angleze. Jeton në Ohër.

 
a

Na ndiqni në: