Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

CVETLLE JANESKA

 

 

 


Anëtare e LSDM-së. U lind në 1947 në fshatin Oktisi, Strugë, RM. Maqedonase. Ka arsim të lartë. Punoi në distribuimin, Strugë, si udhëheqëse e planit, zhvillimit, investimeve dhe dokumentacionit teknik. Komunikon me gjuhën frënge. Jeton në Strugë.

 
a

Na ndiqni në: