Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

EMILIJA KOSTADINOVA

 

 

 


Anëtare e LSDM-së. U lind në 1951 në Strumicë, RM, maqedonase. Me arsim të lartë. Ka punuar gjatë 1978-1979 si referente sipas planit, analizës dhe kontrollit të brendshëm në NT Ilinden, Vinicë. Gjatë 1980-1992 si udhëheqëse e sektorit financiar-kontabilist në po të njëjtën ndërmarrje, gjatë 1993-1999 udhëheqëse e sektorit financiar- kontabilist në Pllaçkovicë - Vinicë, nga 1999 si referente sipas planit dhe analizës në NP Pyjet e Maqedonisë, gjatë 1994–1998 si udhëheqëse falimentimi ne POS "Bel kamen" , Vinicë. Flet mirë anglisht. Jeton në Vinicë.

 
a

Na ndiqni në: