Pratenichki sostav
 
LEGJISLATURA E DEPUTETËVE


 

 

ESAD RAHIQ

 

 

 


Anëtar i LSDM-së. U lind në 1964 në Shkup, RM, boshnjak. Me arsim të lartë. Drejtor i marketingut në “Orka sport”, zëvendësdrejtor i përgjithshëm i NP “Rrugë dhe Rrugica”, dhe zëvendësdrejtor i përgjithshëm i NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”, Shkup. Flet mirë anglisht. Jeton në Shkup.

 
a

Na ndiqni në: